Het Werk

Wij zijn allen onderworpen aan onze perceptie. Dit is alle informatie die zich in ons geheugen bevindt, alles wat we leerden sinds onze eerste levensjaren. Onze perceptie vertaalt zich in een automatische en vaak rigide manier van reageren op mensen en gebeurtenissen. Dit verklaart waarom we ons makkelijk bedreigd voelen door anderen.  Onze programma’s probeerden ons vroeger af te schermen maar laten nu weinig ruimte aan het waarachtige deel in ons om tot ontwikkeling te komen.

In relatie tot onze partner, tot onze kinderen of op het werk moesten we vaak dit automatisch gedrag nog versterken. Het authentieke deel in ons raakte meer en meer verwaarloosd. Deze frustratie en vechtmodus kan gezien worden als een intern conflict tussen wat we echt willen en wat van ons verwacht wordt. Tot we in ons leven een bepaalde grens bereiken en ons toestaan om in contact te komen met diepere lagen. Dan kunnen we voelen wat verborgen zit in onze schaduw. De energie in Reconstructive faciliteert dit proces.

Voor wie?

Reconstructive is er voor iedereen die een ‘boost’ wilt geven aan zijn persoonlijke ontwikkeling, zelfbewuster wilt worden en een nieuwe dimensie aan zijn leven wilt toevoegen. De motivatie kan zowel vanuit een klacht komen of vanuit een verlangen.

Reconstructive en spiritualiteit

Het is mogelijk een andere staat van bewustzijn te ervaren. Dit is te vergelijken met wat we kunnen ervaren tijdens een diepe meditatie, binnen een Ayahuasca-ritueel of trance. In Reconstructive gebeurt dit in beweging en in interactie met een kleine groep. Hierdoor leren we over hoe we in relatie staan en vinden meer evenwicht en kracht. Onze energie wordt ook op spiritueel vlak meer congruent. Dit is toegankelijk voor iedereen.

Wat kan Reconstructive je brengen?

 1. Meer kracht en goesting om acties te ondernemen die je vooruit helpen
 2. Een heldere en proactieve focus op wat voor jou belangrijk is
 3. Meer leiderschap vanuit congruentie en authenticiteit
 4. Betere relaties, meer gezondheid en welbevinden
 5. Nieuw gewaarzijn van tijd en ruimte
 6. Meer assertiviteit in de benadering van conflicten
 7. Oplossen van emotionele blokkades
 8. Een verandering in waarneming en perceptie
 9. De ervaring van een andere staat van bewustzijn op een praktische, begeleide manier
 10. De omvorming van oude patronen in een nieuw elan
 11. Meer vrijheid en openheid van geest
 12. Op een dieper niveau begrijpen van éénheid en interconnectedness

 

Wij bieden workshops aan in reconstructive die deelnemers de kans bieden dit werk te ervaren. Verder zijn er training programma’s die maken dat het werk dieper begrepen kan worden en dat de kwaliteiten verder geïntegreerd kunnen worden op persoonlijk en professioneel vlak.

Ten gevolge van de corona-crisis werd ons eerder geplande aanbod aan training programma’s en workshops on hold gezet.

Ondertussen hebben wij een online aanbod aan workshops en ook Deel 1  – Voorbereidend Online Programma van de gecertifieerde training TRANSPERSONAL COACHING, volgens het reconstructive model.

Deel 2 van dit programma wordt aangeboden van zodra de COVID-maatregelen het toelaten. Het is ervaringsgericht en face-to-face in groep.