Plaatsen beschikbaar

Workshop voor Mannen – Archetype De Krijger

Cyclus: Man zijn

Wanneer

za & zo 6 & 7 juni 2020

Trainer

Waar

Centrum Het Midden in Malle (B)
Eekhoorndreef 18, 2390 Malle, Belgium
Wegbeschrijving

Wat kan je verwachten

Tweedaagse workshop in Reconstructive door Bart De Coninck

Deze workshop is in de eerste plaats een plek waar elke man – hoe verschillend ook – welkom is. Er is gelegenheid om naar zeer diverse thema’s te kijken: moeilijkheden in relatie, belemmeringen, blokkades,… of een verlangen naar meer duidelijkheid, begrip, moed, daadkracht, ….

Reconstructive is een nieuwe methodologie die toegang verleent tot hogere levels van bewustzijn. Hierin vinden we toegang tot informatie waar we in normale toestand niet bij kunnen. Dit schudt ons door elkaar en gaat voorbij wat de conventionele methodes voor persoonlijke ontwikkeling bieden.

Reconstructive is transpersoonlijk. Het brengt ons terug naar de oorsprong, voorbij wat we leerden in ons programma, voorbij onze gewoontes, voorbij onze perceptie en patronen.

De vier archetypes (De Minnaar, De Krijger, De Magiër en De Koning) belichten elk verschillende aspecten die tot het mannelijk collectief behoren en in elke man terug te vinden zijn – onbewust of bewust -. De Minnaar toont mij hoe ik mezelf graag kan zien en hoe ik beter kan omgaan met het behoeftige kind in mij. De Krijger geeft toegang tot meer daadkracht en actie. De Magiër toont de weg naar wijsheid, intuïtie en macht. De Koning brengt mij in contact met mijn autoriteit, sereniteit en waardigheid.

Het is niet zo dat je als man een grote affiniteit voor of een aversie tegen een bepaald archetype hoeft te hebben om te kunnen leren en voordeel te halen uit een deelname. De werkvorm is zodanig dat er ruimte is voor een individuele benadering en voor jouw specifieke leerpunten en verlangens, ook al lijken die in eerste instantie geen betrekking te hebben op het archetype.

Tutorial

Workshop voor mannen: De Krijger

Praktisch

 • Prijs:
  € 250 (excl. BTW) Speciale prijs voor een cyclus: 10 % korting op een tweede workshop-deelname € 225.00 (excl. btw), 20 % korting op een derde workshop-deelname € 200.00 (excl. btw), 30 % korting op een vierde workshop-deelname € 175.00 (excl. btw), en € 800.00 (excl. btw) voor een hele cyclus van vier workshops in éénmaal te betalen
 • Voor wie:
  Elke man, ongeacht levensfase of leeftijd, is welkom. Er is geen vooropleiding of specifieke kennis nodig.
  En er is ruimte om op elke vraag of thema - hoe verschillend ook - dieper in te gaan.
 • Uren:
  zaterdag en zondag telkens van 10 tot 18u
 • Goed om te weten:

  Niet-residentiëel.
  Koffie, thee, water, versnaperingen, fruit en lichte lunch op zaterdag en zondag inbegrepen.

Inschrijven

Over deze cyclus

Deze workshop maakt deel uit van een cyclus van vier workshops gespreid over een jaar. Elke workshop kan afzonderlijk gevolgd worden, of als cyclus van twee, drie of vier workshops. 4 workshops vormen een volledige cyclus. Een cyclus kan bij elke workshop gestart worden.

Tweedaagse De Minnaar
Tweedaagse De Krijger
Tweedaagse De Magiër
Tweedaagse De Koning

Speciale prijs voor een cyclus.

10 % korting op een tweede workshop-deelname: € 225.00 (excl. btw)
20 % korting op een derde workshop-deelname: € 200.00 (excl. btw)
30 % korting op een vierde workshop-deelname: € 175.00 (excl. btw)

€ 800.00 (excl. btw) voor een hele cyclus van vier workshops in éénmaal te betalen

Inschrijven

In deze cyclus