De reis van een vrouw, vanuit de schaduw naar het licht

Retraite voor vrouwen

23/24/25/26 februari 2023

Inschrijven

We zijn blij en verheugd om jullie dit speciale aanbod voor te stellen:

Een retraite voor vrouwen: “De reis van een vrouw, vanuit de schaduw naar het licht”

Door Carola Castillo, wiens wortels in Venezuela liggen. Zij bracht tijd door met inheemse stammen in Zuid-Amerika, en was gedurende jaren één van de pioniers van het systemisch opstellingen-werk van Bert Hellinger. Zij is de grondlegster van Reconstructive, en de stichtster en CEO van RIIHS. Een unieke kans om haar in België te ontmoeten!

Deze retraite is een overdracht van grootmoederlijke wijsheid, een initiatie.

Dit is een ongelooflijke gelegenheid voor degenen onder ons die opzoek zijn naar meer bewustzijn en essentie. Een pad, terug naar de oorsprong, om jezelf te herontdekken, opnieuw en opnieuw…

De bereidheid en de moed kunnen ons voorbij onze barrières brengen, zodat we in contact kunnen komen met ons eigen potentieel.  We kunnen ons openen, voelen ons vrijer, zodat verantwoordelijkheid opnemen voor onszelf en het groter geheel vanzelfsprekender wordt.

Reconstructive is een ervaring, die voorbij ons weten gaat, via de wijsheid van ons lichaam, een beleving die buitengewoon is, zoals we nog nooit konden ervaren,…  Het zal ons een toegang geven tot meer duidelijkheid en een poort naar het transcendentale…

In deze dagen zullen we in een gemeenschap zijn van vrouwen, de beste bron om ons te voeden, om dichter bij onszelf te komen, om het leven te voelen stromen.

En dit allemaal in de oeroude bossen van Orval, een van de mooiste, stilste en energetisch krachtigste plekjes van België.  

Het lot wacht op je…

Wat is Reconstructive?

Het is lichaamswerk. Het brengt ons in contact met het oorspronkelijke, met een oer-kracht die we vergeten waren, en van waaruit we vastzittende lagen in onszelf gezonder kunnen maken.

Reconstructive is lichaamswerk in groep. Via het lichaam gaan we op verschillende lagen werken, op het denken, op de emoties en op wat oorspronkelijk in ons aanwezig is, maar waar we geen contact meer mee kunnen maken. Het zijn woordeloze ervaringen in groep, die de kracht hebben om de diepere lagen in ons open te maken. 

Reconstructive gaat als een een schokgolf doorheen je mentale en emotionele bagage. Het confronteert je met hoe je je blokkeert en brengt je tegelijk in contact met hoe je je vrij kan maken. 

Het maakt dat je jezelf en je relaties op een andere manier leert zien en begrijpen. Dit zet een proces in beweging waardoor je je vrijer en volwassener gaat bewegen in relatie tot anderen en tot jezelf.

In deze retreat gaan we samen met andere vrouwen op zoek naar vergeten stukken kracht en stevigheid in onszelf.

Voel je je aangesproken, wees welkom! 

La Ferme du Bois-Le-Comte

We verblijven op een mooi landgoed te midden van een uitgestrekt natuurgebied. De stilte is er hoorbaar, de sterren stralen helderder dan elders en de zuivere, zuurstofrijke lucht ruikt heerlijk.

De hoeve dateert uit de 19de eeuw. Ze is ecologisch gerenoveerd met warme, natuurlijke, ademende materialen. Naast de 21 kamers en 2 groepsruimtes is er een lichtrijke, ruime eetzaal met theehoek, bar, haardvuur, piano en zicht op de groene vallei. We genieten hier drie keer per dag van de vegetarische seizoenskeuken, ter plekke bereid met verse, lokale bio producten. Bij mooi weer kunnen we buiten eten.

La Ferme du Bois-le-Comte (de hoeve in het bos van de graaf) ligt in het zuidoosten van België, op de Franse grens, op een van de mooiste, stilste en energetisch krachtigste plekjes van België.

Praktisch

The information in English is disponible by taking contact with Livia De Vos, the organizer of the event, livia@reconstructiveschool.be, +32 472225765.

Inschrijven
Prijs:
Early Bird: 765 euro (vóór 1/12/2022 te betalen)/ 795 euro. Dit is inclusief: deelname, verblijf in twee-, drie- of vierpersoonskamers, maaltijden en werkmateriaal. Niet inclusief: vervoer naar de locatie, dranken en snacks 's avonds aan de bar.
Uren:
Welkom 23/02 vanaf 18:00, om 19:00 is er een maaltijd voorzien. Er is op donderdagavond geen avondprogramma waardoor het ook mogelijk is om later dan 18:00 aan te komen, ten laatste om 21:30. We eindigen op zondag 26 februari na de lunch van 12:30.
Voor:

Alle vrouwen welkom.  Om aan deze retraite te kunnen deelnemen is geen voorkennis of ervaring nodig.

Waar:

Facilitator

Carola Castillo

Carola Castillo

Stichtster/CEO RIIHS

Meer info

Inschrijven

Eens je je inschrijving bevestigd hebt, sturen we je de informatie om de betaling uit te voeren.
Bedankt! We hebben je inschrijving ontvangen.
We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oei, er was een probleem om je formulier te versturen. Stuur ons een mailtje en we komen snel bij je terug.
Terug naar het overzicht