Plaatsen beschikbaar

Haal het uit je hoofd

Wanneer

za & zo 16 & 17 mei 2020

Waar

Kleimolen in Opwijk (B)
Kleimolen - Klei 206, 1745 Opwijk, Belgium
Wegbeschrijving

Wat kan je verwachten

Iedereen heeft zijn/haar eigen gevangenis. Die bestaat vooral in ons hoofd. De muren bestaan uit vaste denkbeelden, verhalen, overtuigingen van onszelf en de wereld die we vanuit onze vroege kindertijd (en vaak al generaties lang) in ons meedragen. Kortom we leven en handelen vanuit een heel programma in ons hoofd, meestal op onbewust niveau.

We kunnen in deze mentale gevangenis vastlopen. Dan is er geen groei meer is en dooft het leven uit. Op die manier functioneren we met een hoop beperkingen. We zijn aan het overleven in plaats van léven.

In deze workshop gaan we achter de tralies kijken. We gaan voor expansie, bevrijding en laten ons verrassen door wat er voorbij onze muren in ons leeft.We maken ons vrij, we stellen ons open voor nieuwe ervaringen, nieuwe beelden die ruimer gaan dan wat we gewoon zijn te denken.

Reconstructive is intens lichaamswerk. We brengen beweging in vastgelopen energie en maken terug contact met onze essentie. We gaan terug naar huis, om van daaruit nieuwe keuzes te maken in ons leven en daarnaar te handelen.

Deze workshop stimuleert je persoonlijke ontwikkeling en kan ook je professionele leven een boost geven.

Why do you stay in prison when the door is wide open?

 

Tutorial

Beyond the measurable (Ndl) Mini-docu

Praktisch

 • Prijs:
  € € 390,- excl 21% BTW, lunch en breaks inbegrepen - ‘Early Bird’: € 370,- bij registratie én overschrijving vóór 16 april 2020
 • Voor wie:
  mannen en vrouwen welkom; iedereen die verlangt naar meer vrijheid in leven en werk; geen voorkennis of vooropleiding vereist
 • Uren:
  zaterdag & zondag van 10.00 tot 17.00
 • Goed om te weten:
  • Overnachten in de buurt is mogelijk, vraag gerust meer info
  • Kledij:  Losse, makkelijke kledij om in te bewegen

Inschrijven

Inschrijven

Other activities