Plaatsen beschikbaar

Re-Connection met de Kracht in je – Je Innerlijk Kind als Potentieel

Wanneer

za & zo 30 & 31 maart 2019

Trainer

Waar

Centrum Het Midden in Malle (B)
Eekhoorndreef 18, 2390 Malle, Belgium
Wegbeschrijving

Wat kan je verwachten

“Ik zie mezelf elke dag een beetje liever in alles wat ik ben….”

Tweedaagse door Bart De Coninck

Van in onze kindertijd dragen wij als mens overlevingssystemen mee. Dit zijn aangeleerde patronen, manieren waarop wij als kind voor onszelf een zo groot mogelijke veiligheid creëerden. Dit is onze comfort-zone. Het heeft veelal te maken met jezelf opzij zetten, je plek niet vol innemen, de kat uit de boom kijken.

In onze Westerse wereld betekent dit voor de meeste mensen dat ze makkelijker met hun mentale brein en denken in contact komen dan met de wijsheid en de kracht van intuïtie en lichaam.

Ons vermogen om onszelf werkelijk graag te zien is daardoor eerder beperkt.Wij zoeken liefde en waardering in de eerste plaats buiten onszelf en leven in de angst voor te kort of te weinig.

Ons innerlijk kind draagt dus informatie over onze kwetsbaarheid en over de muren die wij om deze kwetsbaarheid gebouwd heb.

MEER JE PLEK INNEMEN STEVIGHEID DIE VAN BINNEN KOMT

in je functie of werk

in je partnerrelatie

als ouder

Je Innerlijk Kind als potentieel, als levensenergie

Werkvormen

In deze tweedaagse worden verschillende werkvormen en theoretische kaders gebruikt. De belangrijkste hiervan komen uit het reconstructieve werk van Carola Castillo en in de archetype-werk van Carl Gustav Jung.

Reconstructive helpt je om je overlevingspatronen te leren kennen en om te zetten. Zo wordt een stevigere basis gelegd van eigenliefde en waardering binnen jezelf. Dan wordt het makkelijker om naar buiten te treden en je plek in te nemen.
De archetypes van Jung zijn specifieke structuren uit het collectief onbewuste. Een archetype is als het ware ingegroefd in de psyche van elke mens door gelijkaardige ervaringen van alle mensen van alle tijden. Daarom zijn archetypes universeel en niet tijdsgebonden. Meer bewustzijn en gewaarzijn hierover maakt krachtiger.

Praktisch

 • Prijs:
  € 250 (excl. BTW)
 • Voor wie:
  elke man of vrouw, ongeacht levensfase of leeftijd, is welkom. Er is geen vooropleiding of specifieke kennis nodig. Deze tweedaagse richt zich zowel op mensen die een stuk persoonlijke ontwikkeling voor zichzelf zoeken als mensen die vanuit hun functie of werk op zoek zijn naar verdieping en verankering.
 • Uren:
  zaterdag en zondag telkens van 10 tot 18u
 • Goed om te weten:

  Niet-residentiëel.
  Koffie, thee, water, versnaperingen, fruit en lichte lunch op zaterdag en zondag inbegrepen.

Inschrijven

Inschrijven

Other activities

Re-Connection met de Kracht in je – Je Innerlijk Kind als Potentieel

Workshop

za & zo 30 & 31 maart 2019

2-daagse met Bart De Coninck

meer info