Plaatsen beschikbaar

Re-Connection

Wanneer

za & zo 19 & 20 okt 2019

Trainer

Waar

Centrum Het Midden in Malle (B)
Eekhoorndreef 18, 2390 Malle, Belgium
Wegbeschrijving

Wat kan je verwachten

Tweedaagse door Bart De Coninck

Reconstructive geeft je een nieuwe ervaring. Je ontdekt je intuïtieve mogelijkheden, je instinctieve radar.

In onze huidige Westerse wereld leven wij vooral in onze gedachten en van daaruit nemen wij ook de meeste beslissingen. We bedenken wat we nodig hebben en voelen. Ons vermogen om onszelf werkelijk graag te zien is en van daaruit te beslissen, is daardoor eerder beperkt. Wij zoeken liefde en waardering in de eerste plaats buiten onszelf en leven in beelden van te kort of te weinig.

Deze workshop bied je een nieuwe ervaring. Dat kan intens zijn. Je wordt door elkaar geschud waardoor de essentie boven komt drijven.

Hierdooor wordt het makkelijker om in het dagdagelijkse leven MEER JE PLEK INNEMEN. Je voelt STEVIGHEID DIE VAN BINNEN KOMTop de verschillende plekken die voor jou belangrijk zijn: in je functie of werk, in je partnerrelatie of als ouder

Je Innerlijk Kind draagt een potentieel van levensenergie

Werkvormen

In deze tweedaagse worden verschillende werkvormen en theoretische kaders gebruikt. De belangrijkste hiervan komen uit het reconstructieve werk van Carola Castillo en in de archetype-werk van Carl Gustav Jung.

Reconstructive helpt je om je bewust te worden van je denkpatronen en ze om te zetten. Zo wordt een stevigere basis gelegd van eigenliefde en waardering binnen jezelf. Dan wordt het makkelijker om je plek in te nemen.
De archetypes van Jung zijn specifieke structuren uit het collectief onbewuste. Een archetype is als het ware ingegroefd in de psyche van elke mens door gelijkaardige ervaringen van alle mensen van alle tijden. Daarom zijn archetypes universeel en niet tijdsgebonden. Meer bewustzijn hierover maakt krachtiger.

Tutorial

Beyond the measurable (Ndl) Mini-docu

Praktisch

 • Prijs:
  € € 250 (excl btw)
 • Voor wie:
  elke man of vrouw, ongeacht levensfase of leeftijd, is welkom. Er is geen vooropleiding of specifieke kennis nodig. Deze tweedaagse richt zich zowel op mensen die een stuk persoonlijke ontwikkeling voor zichzelf zoeken, of naar een specifiek thema, probleem of dynamiek in hun leven willen kijken als op mensen die vanuit hun functie of werk op zoek zijn naar verdieping en verankering.
 • Uren:
  zaterdag van 10 tot 18u en zondag van 10 tot 17u
 • Goed om te weten:

  Niet-residentiëel.
  Koffie, thee, water, versnaperingen, fruit en lichte lunch op zaterdag en zondag inbegrepen.

Inschrijven

Inschrijven

Other activities

Keuzes maken die je in je kracht zetten

Lezing

woe 12 juni 2019

gratis interactieve lezing met Job Hulshoff

meer info

Workshop voor Mannen – De Krijger

Cyclus: Man zijn

za & zo 15 & 16 juni 2019

2 daagse ws voor mannen met Bart De Coninck

meer info

Een Innerlijke Reis

Workshop

za & zo 22 & 23 juni 2019

2 daagse ws met Job Hulshoff

meer info