Reconstructive workshop

Meer thuiskomen in jezelf

11/12 juni

Inschrijven
© unsplash

Wat kan je verwachten

Reconstructive is een werk dat op verschillende lagen werkt, op het mentale, de emoties, het lichaam en de geest.

Het is een nieuwe methode die via een woordeloze interactie in groep, je de mogelijkheid geeft om wat niet “heel” was, wat dus gestopt, verdraait of ingehouden is, terug in beweging te brengen.

In onze vroege kindertijd, tussen 0 en 6 jaar leren we, door wat we zien, wat we ervaren, wat we meemaken, hoe de wereld in elkaar zit.  Maar door ons beperkt vermogen op die leeftijd “maken” we er iets van, het is dus “onze” realiteit en niet “de” realiteit.  Vandaar uit gaan we leven, maar dit is uiteraard beperkend en misleidend.  Het kind overleeft, doet wat het kan, maar is vooral gericht op de buitenwereld en doet er alles aan om “gevoed” te worden door zijn omgeving.  Deze programmering dat je de buitenwereld nodig hebt, blijft vaak verder werken in de volwassenheid, als je je er niet bewust van wordt.  Dit is wat we in deze workshop gaan proberen in beweging te brengen.  Zodat je je meer naar jezelf gaat richten in je leven en dus “vrijer” worden van anderen.  Van hieruit kan je gaan doen wat jij wil, dat wat je hier in dit leven te doen hebt.

Praktisch

Deze workshop wordt op zaterdag en zondag gegeven in Westmalle (B).

De werktaal is Nederlands.

Inschrijven
Prijs:
300 euro (btw niet van toepassing) - in dit bedrag zijn 2 lunches en coffee-breaks voorzien op zaterdag en zondag
Uren:
za 10.00 tot 18.00 & zo 09.00 tot 15.00
Voor:
Wie zich aangesproken voelt en bereid is iets nieuws te leren, is welkom.
Er is geen voorkennis of ervaring nodig.
Waar:
Malle, BE
Centrum Het Midden in Malle (B) - Eekhoorndreef 18, 2390 Malle, Belgium

Facilitator

Livia De Vos

Livia De Vos

RIIHS-Facilitator/Therapeut  °1974, Brussel (B) Livia is oorspronkelijk opgeleid als sociaal verpleegkundige en psychotherapeut ♦ Hierbij een overzicht van haar werkervaring: . 1997-2005 Sociaal Verpleegkundige Kind en Gezin . 1998-2008 psychotherapeut CLG . 2005-2020: psychotherapeut CGG . 2008-heden: Therapeut, coach bij Eigenkleur . 2018-heden Facilitator/Therapeut RIIHS  Livia geeft individuele begeleiding, relatietherapie en faciliteert workshops in reconstructive. Meer specifiek heeft Livia veel ervaring en expertise in het begeleiden van vrouwen (vrouwengroepen) en mensen met eetmoeilijkheden.  Livia werkt mee aan Liefde tussen Hemel en Hel, een Nederlandstalige podcast over liefde en relaties. ♦ Individuele sessies met Livia zijn mogelijk in Rotselaar, Antwerpen en online. Livia werkt in het Nederlands, Frans en Engels. ♦ Meer info op: liviadevos.be en eigenkleur.be ♦ Contact: livia@reconstructiveschool.be

Inschrijven

Terug naar het overzicht