Sold out

Training Weaving Wisdom Module 3

Training in Systemisch werk, Reconstructive & Rituelen

Wanneer

do & vr 20 & 21 feb 2020

Trainer

Waar

Provinciaal Vormingscentrum Malle (B)
Smekenstraat 61 2390 Malle (B)
Wegbeschrijving

Wat kan je verwachten

TRAINING in SYSTEMISCH WERK, in RECONSTRUCTIVE, in SYSTEMISCHE RITUELEN

Deze training vertrekt vanuit een vernieuwende visie op persoonlijke ontwikkeling en professioneel leiderschap. We bieden de deelnemers een intensief leerpoces waarin theoretische kaders, directe ervaringen, casuïstiek en nieuwe vormen van zelf-reflectiie de ingrediënten vormen. Dit verruimt hun perspectief en verankert authenticiteit en innerlijk leiderschap. Groei als mens en als professional zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze training combineert drie verwante methodieken.

Systemisch werk, een bredere kijk op plek, ordening en bewegingen in systemen

Bert Hellinger is de grondlegger van familieopstellingen, een methodiek die ook in organisaties en teamontwikkeling zijn toepassing kent. We kijken naar de dynamieken in onze familie, in een team of organisatie en naar onze plek en aandeel erin. We doen dit vanuit een wijdere context en een breder perspectief. Dan zien we patronen in wat er zich afspeelt. Dit helpt om ieders verantwoordelijkheid helderder te maken en geeft informatie welke interventies mogelijk zijn en tot gezondere dynamieken kunnen leiden.

Reconstructive, een nieuwe meta-systemische dimensie

Reconstructive is een nieuwe methode voor groei, die ontwikkeld werd door Carola Castillo. Deze benadering is meta-systemisch en transpersoonlijk. Onze perceptie –  dit is onze aangeleerde manier van waarnemen – wordt getriggerd, waardoor we bewuster worder van het individuele en collectieve onderbewuste. Dit werk bevordert de transformatie van innerlijke beperkingen. Zo worden we krachtiger en ontwikkelen leiderschap van binnenuit.

Systemische Rituelen & Traditionele Wijsheid, the art of simplicity.

Rituelen verbinden op persoonlijk, intergenerationeel en collectief vlak en vinden steeds meer ingang in de Corporate world. De interconnectie en kennis uit het Sjamanisme en Zuid-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse tradities worden verweven met onze westerse manier van ontwikkelen. Deze wijsheid ervaren en met respect inzetten in veranderingsprocessen geeft verdieping.

 

MODULE 3: MIJN PLEK

 

Tutorial

Over workshops en trainingen

Praktisch

 • Prijs:
  € 2.995,00 (ex btw) voor 7 modules indien voor eigen rekening, € 3.795,00 (ex btw) indien voor rekening van werkgever. Deze prijzen zijn niet-residentiëel. Maaltijden, breaks en materiaal zijn in deze prijzen inbegrepen.
 • Voor wie:
  • Voor wie kiest voor meer innerlijk leiderschap en de verdere ontwikkeling van relationele vaardigheden, toepasbaar professioneel en privé
  • Voor zelfstandigen en ondernemers die hun creativiteit en visieontwikkeling willen stimuleren
  • Voor leidinggevenden, teamverantwoordelijken, managers, ... en hun medewerkers of teamleden uit een brede waaier aan sectoren: bedrijfsleven, openbare administratie, wetenschap, financiële wereld, overheden, onderwijs, zorg, non-profit arganisaties, ..
  • Voor wie opsteller, systemisch coach, facilitator in Reconstructive of facilitator in Systemische rituelen wilt worden

  Voorkennis of vooropleiding is niet vereist. Wel is het nodig dat deelnemers minstens één workshop meemaakten in familie- of organisatieopstellingen én één workshop in Reconstructive.
 • Uren:
  14.00 tot 21.00 op donderdag & 9.30 tot 17.30 op vrijdag
 • Goed om te weten:

  Deze prijzen zijn niet-residentiëel. Maaltijden, breaks en materiaal zijn in deze prijzen inbegrepen.

  Organisatie: The 7th C – Ria Verlinden: info@the7thC.be    Whatsapp: +32 475 31 72 80

Inschrijven

Over deze cyclus

Module 1 : Opening en basis – 28 & 29 november 2019

In deze eerste module wordt de basis gelegd voor ieders leerproces. De kaders van systemisch werk, reconstructieve werk en oude wijsheid komen naast mekaar te liggen als aanzet.

Module 2 : Transformatie van overlevingssystemen – 9 & 10 januari 2020

Met volwassen helderheid kijken we naar onze kindertijd en leren de diep verankerde patronen die wij daar ontwikkelden te transformeren.

Module 3 : Mijn plek – 20 & 21 februari 2020

Wij staan stil bij ons eigen landschap: onze plek in ons gezin van oorsprong, huidige gezinssituatie, organisatie, team en culturele systemen.

Module 4 : Lichaam als leidraad – 26 & 27 maart 2020

Ons lichaam is de beste leidraad naar het diepere zelf. Groei dient zich in eerste instantie lichamelijk te verankeren. De wijsheid van ons lichaam gaat voorbij ons mentale vermogen en begrip.

Module 5 : De beweging van geven en ontvangen – 23 & 24 april 2020

We ontwikkelen verantwoordelijk in de beweging van geven en ontvangen.

Module 6 : Levenskracht en leiderschap –  7 & 8 mei 2020

Onze geloofssystemen beperken ons vermogen om aanwezig te zijn en richting te geven aan ons leven. Het proces om er vrijer van te worden vergroot innerlijk leiderschap.

Module 7 : Integratie – 11 & 12 juni 2020

We geven erkenning aan ons leerproces voorbij woorden. Achterom kijken en vooruit kijken. ‘Wat doe ik anders en hoe doe ik het nu ?’

Inschrijven

Other activities

Het proces Blauwbaard

 

do, vr & za 30 & 31 jan &. 1 feb 2020

theatervoorstelling met Jeroen Medaer in Antwerpen (B)

meer info

Re-Connect

Workshop in reconstructive

za & zo 1 & 2 feb 2020

2 daagse ws met Bart De Coninck in Malle (B)

meer info

Training Weaving Wisdom Module 3

Training in Systemisch werk, Reconstructive & Rituelen

do & vr 20 & 21 feb 2020

7 modules van 2 dagen met Ria Verlinden & Bart De Coninck in Malle (B)

meer info