Reconstructive workshop

Van binnenuit tot kracht komen als vrouw

2/3 april

Er is geen betere manier om meer te ontdekken wat er in ons zit als vrouw, dan onder vrouwen te zijn.

Inschrijven

Wat kan je verwachten

Als vrouw weten we vaak wel dat het anders kan. Toch mis je soms de kracht en het zelfvertrouwen om het anders te doen.

Als kind groeien we op met het idee dat we het lieve, schattige en mooie meisje moeten zijn. We doen ons best om dat te zijn, omdat we als kind nu eenmaal afhankelijk zijn van de mensen om ons heen. En zo raken we gefocust op de buitenwereld en denken het daar te kunnen vinden. Deze programmering zit diep geworteld in ons systeem, in onze cellen.

Dan kan je het gevoel bekruipen dat je tekortschiet, niet alleen op je werk of thuis, maar ook naar jezelf. Je wilt alles zo goed mogelijk doen voor de ander, maar vergeten daarbij de focus op onszelf te richten. Vaak raken we dan gefrustreerd, uitgeput, boos en voelen ons miskend. Ook dit is vanuit de automatische piloot, onze perceptie oftewel programmering.

In deze workshop ga je kijken voorbij die programmering. Je gaat samen met andere vrouwen ontdekken wat er diep in je verborgen zit.  Je ondersteunt elkaar en je bent een spiegel voor elkaar. In plaats van in concurrentie te gaan. En wat we niet zien of voelen, heeft zoveel meer kracht dan we denken.

Wil je ook ontdekken hoe je de regie over je leven weer kunt terugpakken?  Zodat de energie weer gaat stromen, want die energie wil stromen. Zodat je weer stevig gaat staan op jouw plek als vrouw. Je zult verrast zijn als je ziet wat er verborgen ligt onder die dikke beschermlaag. Dat zich nog niet eerder heeft laten vertalen. Als je je dat beseft, kan het werk van binnenuit beginnen.

En er is geen betere manier om meer te ontdekken wat er in ons zit als vrouw, dan onder vrouwen te zijn.

Voel je je aangesproken als vrouw?

Je bent van harte welkom!

Praktisch

Deze workshop wordt op zaterdag en zondag gegeven in Scheveningen (NL). De werktaal is Nederlands.

Inschrijven
Prijs:
300 euro (incl. btw) -In dit bedrag zijn 2 lunches en coffee-breaks voorzien op zaterdag en zondag
Uren:
zaterdag van 10:00 tot 18:00 en zondag van 10:00 tot 16:00 uur
Voor:
Wie zich aangesproken voelt en bereid is iets nieuws te leren, is welkom.
Er is geen voorkennis of vooropleiding vereist.
Waar:
Scheveningen, NL

Facilitator

Juliette Rijnfrank

RIIHS-Facilitator/Therapeut °1964, Utrecht (NL) ♦ Juliette is opgeleid als reisleider, tolk/vertaler Nederlands-Portugees en intercultureel coach. ♦ Sinds 2018 begeleidt Juliette vrouwen rond het thema migratie en interculturaliteit. Ook voor expats die in Nederland of Brazilië gaan werken. ♦ Juliette faciliteert workshops in reconstructive en online cursussen - Becoming Visible - ♦ Juliette werkt mee aan de podcast Flashlights in the dark, micro-shots of consciousness, een podcast in het Engels over bewustzijn. ♦ Individuele sessies met Juliette zijn mogelijk in Den Haag (NL) en online. Juliette werkt in het Nederlands, Portugees en Engels. ♦ Meer info op www.movingtides.nl ♦ Contact: juliette@movingtides.nl

Inschrijven

Terug naar het overzicht