Reconstructive workshop

Meer thuis komen in jezelf

12/13 maart

Inschrijven
© unsplash

Wat kan je verwachten

van onbewust jezelf tegenhouden,

naar meer bewust jezelf ondersteunen

 

We zijn nog zo veel meer dan de persoon die we vandaag laten zien.

We zijn tot zoveel meer instaat dan hetgeen we vandaag durven te doen.

Er zit nog van alles in ons dat naar buiten wilt komen.

We besteden alleen meer energie en tijd om het te beschermen dan om het te benutten en het in de wereld te zetten.

 

WAAROM INVESTEREN WE ZOVEEL IN BESCHERMING? 

We hebben onszelf allerlei patronen en gedachten aangeleerd om ons te beschermen. De meeste keuzes die wij dagelijks maken komen voort uit die beschermende automatische piloot. Alles wat deze “auto-pilot” niet kent, wordt meteen afgevoerd. De wijze waarop we die afwijzingen doen, kan per persoon verschillen.  De één doet of hij/zij het niet ziet. De ander heeft een interne stem die gelijk met tegenargumenten komt. Soms zeggen we voor het gemak gewoon JA, maar weten we van binnen dat het een NEE is. En ga zo maar verder. Dit innerlijke proces verloopt vaak niet bewust, maar op een automatische en onbewuste manier. 

 

WAT IS DAAR MIS MEE?  

Op die manier kunnen we niet groeien. Er is geen mogelijkheid voor het nieuwe, om te leren. We hebben het nodig om te groeien, om ons te ontwikkelen. Zodra we te lang in stilstand staan, worden we gefrustreerd, ziek, moe, apathisch, etc. Soms zoeken we dan kicks of verdoving (bijv. alcohol, seks, eten, games, drugs, etc) of aandacht (bijv. helpen, zorgen voor, ruzie maken, etc.) om ons toch weer even ‘levend’ te voelen. Meestal werkt dat maar voor korte duur.

 

HOE KAN RECONSTRUCTIVE HIERBIJ HELPEN?

Tijdens een workshop Reconstructive krijg je de gelegenheid om jouw beschermingsmodus te testen. In een veilige omgeving kan je ONTDEKKEN hoe je jezelf blokkeert, ERVAREN van nieuwe mogelijkheden die je nooit van jezelf voor mogelijk had gehouden en het INTEGREREN hiervan door er direct mee te gaan spelen, verschillende manieren uit te proberen.

 

Tutorial

After Effects, video met getuigenissen

Praktisch

Deze workshop wordt op zaterdag en zondag gegeven in Malle (B). De werktaal is Nederlands.

Inschrijven
Prijs:
€ 300,- In dit bedrag is € 52,07 btw inbegrepen, alsook twee lunchen en coffee-breaks op zaterdag en zondag.
Uren:
zaterdag van 10:00 tot 18:00 en zondag van 10:00 tot 16:00 uur
Voor:
Wie zich aangesproken voelt en bereid is iets nieuws te leren, is welkom.
Er is geen voorkennis of vooropleiding vereist.
Waar:
Malle, BE
Centrum Het Midden in Malle (B) - Eekhoorndreef 18, 2390 Malle, Belgium

Facilitator

Job Hulshoff

RIIHS-Facilitator/Therapeut  °1972, Enschede (NL) Job is oorspronkelijk opgeleid als psychotherapeut, relatietherapeut & werkgerelateerde coach. Sinds 2010 is Job werkzaam bij Eigenkleur, een groepspraktijk voor therapie en relatietherapie. Hij werkt er als therapeut met individuen en relaties.  Job is sinds 2018 lid van RIIHS en faciliteert hij workshops in Reconstructive.  Job werkt mee aan twee podcasts. Flashlights in the dark, micro-shots of consciousness, een podcast in het Engels over bewustzijn en Liefde tussen Hemel en Hel, een Nederlandstalige podcast over liefde en relaties. ♦ Individuele sessies met Job zijn mogelijk in Malle, Antwerpen en online. Job werkt in het Nederlands en het Engels. ♦ Meer info op:  jobhulshoff.com en eigenkleur.be ♦ Contact: job@reconstructiveschool.be of GSM/WhatsApp +32493053279

Inschrijven

Terug naar het overzicht