© unsplash

VERNIEUWENDE METHODE VOOR ZELFKENNIS EN RELATIEONTWIKKELING

In Reconstructive ervaren we ons lichaam op een volstrekt unieke manier.

Oude, onbewuste herinneringen en overlevingsinstincten bepalen ons denken en. voelen meer dan we vermoeden. Ze gaan vaak uit van tekorten en belemmeren onze ontwikkeling. Ze maken dat we moeilijker kunnen contact maken met wat wezenlijk is voor ons.

In Reconstructive gaan we de oorsprong van deze herinneringen beleven. Hierin ervaren we nieuwe stukken werkelijkheid en nieuwe mogelijkheden.

Reconstructive geeft ons:
  • Leren wat in ons aanwezig is en wat we nog niet durfden aankijken of beleven
  • Expansie van oude herinneringen en het ontwikkelen van creativiteit van hieruit
  • Breder ervaren van wat we nooit voor mogelijk hielden
  • Onderscheid ervaren tussen bewustzijn (dat wat verder gaat dan herinneringen) en kennis (recyclage van herinneringen)
  • Herkennen van de overlevingsstatus in onszelf en in onze relaties (vanuit familie, cultuur, opvoeding en religie)
  • Helen van emoties en gebeurtenissen die wij ons bewust of onbewust als traumatisch herinneren
  • Leren over onze innerlijke wereld zodat we op een nieuwe manier voor onszelf kunnen zorgen
  • Creatie van gemeenschap en allianties
  • Ervaren dat inzet en discipline succesfactoren zijn
  • Bewuste evolutie en overstijging van het “ik”

Reconstructive kan ervaren worden in workshops of retraites van twee, drie of vier dagen.

Daarnaast bieden wij een zesdaagse opleiding aan in Reconstructive. Hierin benaderen we het ontwikkelingsproces van mensen vanuit verschillende visies op trauma, emoties, perceptie. Deelnemers worden geïnstrueerd in de toepassing van deze methode in groep en in de vertaling van deze methode naar één-op-één-begeleiding (Transpersonal Coaching)

“Let’s be more than we are, let’s search inside the immensity the possibility of being a bit more than we were”.  Carola Castillo