Podcasts

© unsplash

Wij bieden jullie een aantal podcasts aan vanuit de filosofie van RIIHS.  Om inzichten te vergroten en perspectieven te verruimen.

In de podcast Liefde tussen Hemel en Hel  spreken RIIHS facilitators – Bart De Coninck, Livia De Vos, Job Hulshoff en Sonia Maes – over dynamieken in liefdesrelaties. Via de knoppen hieronder ?? kan je de afleveringen direct beluisteren?.

Met de podcast MannenSteunenMannen wil Bart De Coninck de afstand tussen mannen wat kleiner maken. Hij belicht diverse aspecten die te maken hebben met de zoektocht van mannen naar identiteit en eigenwaarde. Hij spreekt met name over kanten van het man-zijn, die niet makkelijk op de voorgrond komen. Via de knoppen ?? hieronder kan je de afleveringen direct beluisteren?.

Vier RIIHS-facilitators – Bart De Coninck, Job Hulshoff, Lorena Pulido en Juliette Rijnfrank – maken samen de Engelstalige podcast Flashlights in the Dark over onze menselijke schaduwzijde en bewustzijn. Kijk voor meer info op de Engelstalige Podcast pagina van deze website.