Beyond the measurable (Ndl) Mini-docu

“Beyond the measurable” is een mini docu van Hilde De Windt over ‘Reconstructive’, een nieuwe tool voor persoonlijke ontwikkeling. Deze methodiek is ontwikkeld door de Venezolaanse Carola Castillo, gebaseerd op familieopstellingen en kennis van de Zuid-Amerikaanse autochtone bevolking. Het is een intense maar zeer efficiënte methode om inzicht te verwerven in onze patronen. ‘Beyond the measurable’ geeft je een eerste begrip van deze krachtige tool.

Hilde De Windt (° in Brussel 1961) is een verhalenverteller, zowel in beelden als in woorden en geluid. Mensen, en de menselijkheid, fascineren haar: culturele identiteit, geschiedenis. Ze heeft een bijzondere interesse voor de zoektocht van de mens naar een balans tussen de ratio en intuïtie, tussen het bekende en het onbekende. As student van de Reconstructive School wilde ze het verhaal van reconstructief werk visueel vertellen, iets wat nog niet eerder was gebeurd.
Ze heeft haar ervaring als journalist, fotograaf en schrijver ingezet om deze mini-documentaire te maken.
Hilde werkt als journalist en videoreporter bij de Vlaamse nationale omroep VRT. Ze is een gepassioneerd fotograaf en een wereld muziek liefhebber

Gelinkte activiteiten

Andere tutorials

Beyond the measurable (Ndl) Mini-docu

meer info

Over Reconstructive?

meer info

Over workshops en trainingen

meer info