Beyond the measurable (Ndl) Mini-docu

“Beyond the measurable” is een mini docu van Hilde De Windt over ‘Reconstructive’, een nieuwe methoe voor persoonlijke ontwikkeling. Deze methode is ontwikkeld door Carola Castillo uit Venezuela. Het is intuïtief, instinctief en interactief bodywork. Het is een intense en efficiënte methode om inzicht te verwerven in patronen en wat emotioneel en mentaal vast zit te transformeren. ‘Beyond the measurable’ geeft je een eerste blik op het werk.

Hilde De Windt (° in Brussel 1961) is een verhalenverteller, zowel in beelden als in woorden en geluid. Mensen, en de menselijkheid, fascineren haar: culturele identiteit, geschiedenis. Ze heeft een bijzondere interesse voor de zoektocht van de mens naar een balans tussen de ratio en intuïtie, tussen het bekende en het onbekende. As student van de Reconstructive School wilde ze het verhaal van reconstructief werk visueel vertellen, iets wat nog niet eerder was gebeurd.
Ze heeft haar ervaring als journalist, fotograaf en schrijver ingezet om deze mini-documentaire te maken.
Hilde werkt als journalist en videoreporter bij de Vlaamse nationale omroep VRT. Ze is een gepassioneerd fotograaf en een wereld muziek liefhebber

Andere tutorials

En wat als helpen een kunst is?

meer info

After Effects, video met getuigenissen

meer info

Reconstructive Retraite in Orval 2022

meer info